ja_mageia

logo.png
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Головна Структура Циклові комісії Технологічних дисц.
Циклова комісія технологічних дисциплін

foto1Технологічний відділ Свалявського, технічного коледжу Національного університету харчових технологій представлений трьома спеціальностями:
Спеціальність № 5.091716 "Бродильне виробництво і виноробство”Спеціальність № 5.091714 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»Спеціальність № 5.05170101 "Виробництво харчової продукції»

Свалявський технічний коледж НУХТ має добрі традиції у підготовці фахівців технологічного напрямку. Перший прийом студентів –технологів бродильного виробництва та виноробства було здійснено в 1964році.

У відповідності з потребами часу, зростанням вимог людей до якості хлібобулочних, кондитерських виробів в 2001році засновано спеціальність «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів»

Стрімкий розвиток в Закарпатті туристичного бізнесу,  розширення та збільшення зон санаторно-курортного відпочинку, а також наявність великої кількості колективних і приватних закладів громадського харчування, викликали потребу в фахівцях для сфери громадського харчування. Враховуючи це в 2008 навчальному році було відкрито спеціальність “Виробництво харчової продукції ”.

Для підготовки висококваліфікованих спеціалістів створена відповідна навчально-матеріальна база. До послуг студентів 3 лабораторії хімії, 2 лабораторії технохімічного контролю виробництва, кабінети технології галузі, охорони праці, обладнання виробництва, автоматизації, товарознавства сировини. Всі кабінети, лабораторії забезпечені відповідним обладнанням, що створює необхідні умови для ефективного проведення навчального процесу, для розвитку творчих здібностей студентів.foto2

Складовою частиною навчального процесу є практичне навчання, що проводиться з метою поглиблення і закріплення теоретичних знань, формування вмінь і набуття навичок.  Базами практики є сучасні підприємства харчової промисловості, об'єкти санаторно- курортного лікування, готельного та ресторанного бізнесу.Після закінчення коледжу видається диплом про присвоєння кваліфікації "Молодший спеціаліст".

У 1998 році було здійснено перший набір на заочний факультет НУХТ за спеціальністю "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів".

Здійснюють підготовку фахівців спеціалісти високої кваліфікації, які закінчили провідні ВУЗи харчової промисловості. Серед них кандидат технічних наук, аспіранти Національного університету харчових технологій, викладачі вищої та першої категорії. Викладацький колектив, методика навчання та фахові дисципліни дають глибоку і всебічну підготовку, змогу відкрити потенціал кожного студента.

Ми готуємо випускників, які в майбутньому зможуть реалізувати свої вміння на практиці; безпосередньо представляти свою спеціальність та Свалявський технічний коледж як заклад, що готує фахівців європейського рівня.Випускники технологічного відділу працюють на підприємствах Закарпаття і за його межами, обіймають посади директорів, головних інженерів, начальників змін, змінних технологів.

Серед них: генеральний директор корпорації «Закарпатсадвинпром», директор Ужгородського коньячного заводу Гісем В.В., директор Іршавського заводу продтоварів Завидняк І.С., Смоляр Ю.Б. — директор радгосп-заводу "Великолазівський", Коструб У.І. – технолог Чинадіївської хлібопекарні, Репинець Н.С. – технолог Кольчинської хлібопекарні та інші.

Склад ЦК технологічних дисциплін

januta rogachevska ostrovka udvor feninec

Янута Тетяна

Володимирівна

Зав. відділенням 

Рогачевська Зінаїда

Миколаївна

Голова ЦК

Островка Ольга

Іванівна

викладач

Удворгелі Лариса

Іванівна

к.т.н.,доцент,декан заочного 

фак-ту НУХТ

Фенинець Надія

Іванівна

викладач, відмінник

освіти України




tuchabska


lizanec


ratushniak


doboniy


lavkaj

Тучапська Вікторія

Георгіївна

викладач

Лізанець Наталія

Іванівна

викладач

Ратушняк Віра

Іванівна

викладач

Добоній Інна

Василівна

викладач

Лавкай Вікторія

Леонідівна

викладач



sorokopud


borisenko


syvnij

Сорокопуд Світлана

Іванівна

викладач

Борисенко Наталія

Володимирівна

викладач

Сивній Іванна

Іванівна

викладач

 


 

Розклад занять

rozklad

Підготовчі курси 2017

48566944

Ми в ЗМІ

 

Авторизація



Хто на сайті

На даний момент 17 гостей на сайті


Travel Turne Tranzito