ja_mageia

logo.png
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Головна Студенту Бібліотека
Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв

1

Перший набір учнів на цей відділ був проведений у 1966 році. З того часу диплом техніка -механіка отримали 1450 спеціалістів, які працюють у народному господарстві. Випускників механічного відділу можна зустріти не тільки в Закарпатті, а й у Львові, Києві, Дніпропетровську, Кишиневі. Підготовці спеціалістів сприяє відповідна матеріально - механічна база . предметом гордості відділу є кабінети і лабораторії : «Гідравліки та теплотехніки», «Технічної механіки», «Автоматизації харчових виробництв»,”Металознавста та обробки металів різанням”.

Велика увага приділяється залученню студентів до роботи в гуртках технічної творчості. Кращі з робіт експонують на обласних, республіканських та міжнародних виставках, а робота студентів В. Шпеника, І. Затока, В. Русина «Лінія по переробці яблук для виробництва соків» відзначена дипломом виставки.2

Велика увага приділяється залученню студентів до роботи в гуртках технічної творчості. Кращі з робіт експонують на обласних, республіканських та міжнародних виставках, а робота студентів В. Шпеника, І. Затока, В. Русина «Лінія по переробці яблук для виробництва соків» відзначена дипломом виставки.

Студенти - випускники проводять переддипломну практику на підприємствах харчової промисловості України. Після закінчення коледжу випускники працюють організаторами роботи по експлуатації, ремонту і монтажу обладнання, забезпечують наукову організацію праці, механізацію та автоматизацію трудомістких процесів, економічне та раціональне використання матеріальних ресурсів, здійснюють контроль за охороною праці на підприємстві.

Особливу увагу приділяється вивченню економічних дисциплін. Кращі студенти - майбутні керівники виробництва.

 

Підготовчі курси 2018

48566944

Ми в ЗМІ

 

Авторизація



Хто на сайті

На даний момент 23 гостей на сайті


Travel Turne Tranzito