ja_mageia

logo.png
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Головна Студенту Бібліотека

1Спеціальність було відкрито в 2001 році. Підготовка фахівців за напрямом 0917 "Харчова технологія та інженерія" спеціальності 5.091714. "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" здійснюється згідно вимог освітньо-професійної підготовки молодших спеціалістів за першим рівнем акредитації.
Ринкові відносини наполегливо диктують свої умови успіху. Досягнення в галузі залежать від рівня підготовки фахівців, їх теоретичної та професійної освіти.
Студенти вивчають економічні, юридичні та організаційні основи виробництва, набувають знання з процесів і апаратів, автоматизації та оптимізації технологічних процесів.
Особлива увага приді-ляється науковій інтеграції спеціальних і фундамент-тальних дисциплін, тобто професійної направленості під час викладання теоретичних курсів, проходженні практик.

Сучасний фахівець спираючись на добуті знання має вирішувати складні завдання економії енергоресурсів та сировини при виробництві хліба, кондитерських і макаронних виробів та харчоконцентратів.
Для підготовки висококваліфікованих спеціалістів створена відповідна навчально-матеріальна база. Всі кабінети, лабораторії забезпечені відповідним обладнанням. Створені умови для розвитку творчих здібностей. Здійснює підготовку фахівців якісний склад викладацьких кадрів.

2

 

Складовою частиною навчального процесу є практичне навчання, що проводиться з метою поглиблення і закріплення теоретичних знань, формування, вмінь і набуття навичок.

Після закінчення коледжу видається диплом про присвоєння кваліфікації "Молодший спеціаліст". Кращі випускники мають змогу продовжити навчання в коледжі на заочному факультеті НУХТ для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" і "спеціаліст".
У 1998 році було здійснено перший набір на заочний факультет НУХТ за спеціальністю "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", а в 2004 році було випущено 20 фахівців з присвоєнням кваліфікації - спеціаліст.

 

Підготовчі курси 2018

48566944

Ми в ЗМІ

 

Авторизація



Хто на сайті

На даний момент 18 гостей на сайті


Travel Turne Tranzito