ja_mageia

logo.png
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Головна Останні новини ТИЖДЕНЬ ЦК ТЕХНОЛОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН
ТИЖДЕНЬ ЦК ТЕХНОЛОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

З 28 жовтня по 01 листопада 2019 р. в коледжі проводився Тиждень циклової комісії технологічних дисциплін. Програма Тижню була цікава та насичена. В рамках Тижню 28 жовтня  організовано виставку стінгазет на тему : «Я-технолог». 

29 жовтня проведено олімпіаду серед найкращих студентів 3-го та 4-го курсів зі спецпредметів. Білети до олімпіади містили теоретичні та тестові завдання та оцінювались за 100 бальною системою. Переможцями стали: 1 місце: Тимкович Алла ДВ-171, Динис Наталія ДХ-163, Лебович Євгенія ДВХ-162; 2 місце: Добош Вікторія ДВ-171, Фейса Михайло ДХ-163, Люб’янець Христина ДВХ-172; 3 місце: Лендєл Тамара ДВ-161, Попович Людмила ДХ-163, Білей Алла ДВХ-162.

Цього ж дня зі студентами старшокурсниками спеціалізації «Виробництво харчової продукції» зустрівся випускник коледжу Годя Сергій, який на сьогоднішній день обіймає посаду шеф-кухара ресторану «Chalet». Студенти жваво цікавились специфікою роботи, тонкощами організації виробництва.

Не менш цікавими були майстер-класи, проведені наступного дня студентами-технологами різних спеціалізацій. Присутні мали змогу смакувати різні види глінтвейнів, приготовані студентами-виноробами, скуштувати смачний торт, приготований та оздоблений студентами спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів». Особливо цікавим став майстер-клас по приготуванню стейку з м’яса та овочів гриль, який провів наш випускник 2008 року Гудачок Павло, що працює шеф-кухарем ресторану «Уклин».

31 жовтня в рамках програми Тижню студенти груп ДВ-171 та ДВХ-192, разом з кураторами Добоній І.В. та Тучапською В.Г. відвідали провідний винзавод Закарпаття «Чізай». Вони  ознайомились з різноманіттям продукції підприємства, виробництвом та відкритим нещодавно музеєм виноробства. Студенти гр. ДХ-163 разом з  Янутою Т.В. відвідали міні-пекарню «Гурман» м. Мукачево. Викладачем Сорокопуд С.І.  для студентів гр. ДВХ-162 було організовано екскурсію ресторан «Євразія» м. Мукачево , а Островка О.І. зі студентами гр. ДВХ -172 відвідали готельно-ресторанний комплекс «Сузір’я».

Екскурсії були пізнавальними та дали змогу краще зрозуміти студентам тонкощі організації виробничого процесу.

В останній день було підведено підсумки Тижня та нагороджено переможців олімпіади.

 

 

Підготовчі курси 2019

48566944

Ми в ЗМІ

 

Авторизація



Хто на сайті

На даний момент 11 гостей на сайті


Travel Turne Tranzito