ja_mageia

logo.png
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Головна Останні новини День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості

У третю неділю жовтня в Україні святкують День працівника харчової промисловості. Вже стало традицією, що напередодні цього дня викладачі та студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ проводять святкування, влаштовуючи День європейської кухні. Сьогодні урочистості зібрали у сквері коледжу всіх студентів, викладачів та гостей. 

Присутніх привітали директор коледжу В.Йовбак, заступник голови Свалявської районної ради К.Стегура, заступник голови Свалявської РДА М.Коршинський, директор Свалявської районної філії Закарпатського ОЦЗ Г.Івановчик, гості з Чехії, Польщі, Словаччини, представники роботодавців: ТОВ „Кришталеве джерело”, ТОВ „Сузір’я”, ТОВ „Ровакс”.

Кожен факультет коледжу обрав європейську країну, яку представляв. Кожна команда не тільки приготувала національну страву „своєї” країни, а й художньо її презентувала. І залунали у сквері запальні мелодії угорського чардашу, чеської польки грузинської лезгінки, глядачі побачили танець „італійського винороба”... Присутні на святі мали змогу поласувати стравами австрійської, італійської, угорської, французької, польської кухонь. Авторитетне журі оцінило старання команд. Перемогу вибороли студенти факультету „Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконценратів”, які приготували запашний смачний бограч.
Учасники команди #ПрофіКемп SolyvaMandru також побували на святі. Скоро ми дізнаємося про їх враження.

 

Підготовчі курси 2018

48566944

Ми в ЗМІ

 

Авторизація



Хто на сайті

На даний момент 19 гостей на сайті


Travel Turne Tranzito