ja_mageia

logo.png
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Головна Останні новини У КОЛЕДЖІ РОЗПОЧАТО СЕЗОН ВИНОРОБСТВА
У КОЛЕДЖІ РОЗПОЧАТО СЕЗОН ВИНОРОБСТВА

Уже традиційно з приходом осені у нашому коледжі розпочинається сезон переробки винограду.  Із білого винограду сортів токайського напрямку Фурмінт, Липовина, Мускат жовтий та червоного – Каберне-Совіньон, який росте на ділянці, розташованій в смт. Середнє, студенти-винороби вже не перший рік виробляють чудові вина, які знайшли хороші відгуки у багатьох гостей нашого навчального закладу.

У процесі виробництва студенти дотримуються наукових основ технології вина, контролюють  режими та параметри проходження технологічних операцій, фізико-хімічні та органолептичні показники.

Слід зауважити, що студенти доглядають за виноградною лозою з моменту її висаджування в ґрунт. Вони  разом з викладачами  виїжджають на ділянку де проводять розпушування ґрунту, обрізку та підв’язку винограду.

Переробка у навчально-виробничій лабораторії винограду власноруч дає студентам чималі практичні навички та дозволяє глибше зрозуміти тонкощі технології цього чудового напою.

 

Підготовчі курси 2018

48566944

Ми в ЗМІ

 

Авторизація



Хто на сайті

На даний момент 68 гостей на сайті


Travel Turne Tranzito