ja_mageia

logo.png
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Головна Останні новини День Працівника Харчової Промисловості
День Працівника Харчової Промисловості
Традиційно, в третю неділю жовтня, Ми святкуємо День працівника харчової промисловості. Не став винятком і нинішній рік. Урочистості зібрали в сквері Свалявського технічного коледжу НУХТ всіх студентів, викладачів та гостей. Ведучі свята – Андрій Наливайко та Вікторія Клименко розпочали свято такими поетичними рядками:-
Не буває свята без нагоди, 
Тож повинні ми по це сказати,
Всі зібрались тут сьогодні 
День харчовика відсвяткувати!
 
Присутніх привітали: заступник директора Свалявського технічного коледжу Лизанець В. В., шеф-кухар, відомий на Закарпатті та далеко за її межами ресторатор – Купець М.М., власник мережі ресторанів в Словачинні – Ян Бреско, відомий ресторатор – Леся Носик.
Солісти колективу художньої самодіяльності коледжу Сокач Тетяна, Матринюк Діана, Ленкова Іванна та Русин Іванна дарували присутнім запальні українські народні пісні.
Команди готували різні страви європейської кухні: України, Румунії, Німеччини, Англії та Австрії. Представники команд презентували страви, які готували власноруч. Авторитетне журі оцінило старання команд. Перемогу вибороли студенти факультету готельно-туристичне обслуговування, яким журі вручило Кубок, а всім іншим – дипломи в різних номінаціях: за подачу страви, презентацію, приготування, оформлення і смакові якості. Солодкі призи для студентів підготувала Студентська рада і Профспілковий комітет коледжу.
Висловлюємо щиру подяка всім тим, хто організував, готував та приймав активну участь в проведенні цього свята.
 

Підготовчі курси 2018

48566944

Ми в ЗМІ

 

Авторизація



Хто на сайті

На даний момент 63 гостей на сайті


Travel Turne Tranzito